🔥 DAPATKAN PROMOSI TERKINI DI SINI. ATAU BOLEH BELI TERUS DI WEB INI🔥 WHATSAPP SAYA

testimoni parut jerawat ensutouch.jpg

01

PARUT

“Alhamdulillah parut jerawat pada bahagian pipi saya dah start pudar dan hilang setalah sy menggunakan ensutouch selama hampir 2 minggu. Dah bermacam-macam produk yang sy dah gunakan termasuk produk international utk hilangkan parut jerawat sy..sehingga sy terpaksa gunakan foundation utk tutup parut jerawat sy..tapi dengan ensutouch ni sy lebih yakin sebab dah tak perlu tepek foundation tebal2 lagi dah..dan yg penting sy belajar adalah..jgn sesuka hati guna kosmetik yg tiada latarbelakang kajian dan ada bahan kimia… – Pn Nurul Amira / Online bisnes / 31tahun / Terengganu

testimoni ensutouch parut jerawat.jpg


02

PARUT

Akibat dari penggunaan produk yang mengandungi bahan terlarang hanya 3 bulan muka saya hancur.

 Alhamdulillah jerawat, nanah dan parut jerawat makin kurang serta pudar. Seminggu penggunaan set lengkap Ensutouch nampak perubahan. Sebelum ni ada juga guna produk yg lain tapi takda perbezaan. Sekarang saya sangat yakin dengan Ensutouch. Inshaa Allah tak akan bertukar kepada produk lain dah. Paling penting bukan hanya berkesan, tapi selamat. Pengalaman guna produk beracun sebelom ni buat saya serik!

Pesanan saya jangan sesuka hati menggunakan produk pemutih yang mengandungi racun. Takda latar belakang. Nak kesan cepat, tapi akibatnya kulit makin teruk. – Puan Fazilah / Mengurut / 37tahun / Selangor

03

PARUT JERAWAT

Pada mulanya saya hanya sekadar ingin mencuba sahaja sebaik terlihat iklan di fb. Tak sangka pula,kesan penggunaan selama seminggu amat memuaskan hati saya.Seterusnya saya konsisten dgn 3 item ini shj hingga ke hari ini.Kesan parut breakout saya semakin pudar dan yakin akan hilang dgn ensutouch suatu hari nanti.Saya amat gembira kerana dapat memiliki semula kulit muka yang sihat… Alhamdulillah. Terima kasih juga kpd sirim kerana menghasilkan produk ini yg amat sesuai utk kulit org asia seperti saya. – Pn. Haslina Hashim / Programmer / 35tahun / Melaka

04

PARUT JERAGAT

Parut pun ada sikit-sikit sahaja. Cover dengan foundation sikit dah settle. Bukan takda set penjagaan wajah yang lengkap. Ada, berbakul- bakul. Kiranya lengkap semua. Tapi sebabkan saya anggap masalah saya bukan tahap kritikal, boleh cover lagi dan malasnya nak pakai banyak-banyak item.. maka skincare saya terbiar begitu sahaja… kecuali, rutin pencuci wajah jer yang saya konsistenpun.

Bila ada Ensutouch ni, macam tertarik pulak. 3 item jerkan. Simple. Tahap malas pun boleh lagi ni. Sejak 4hb memang konsisten penggunaan. Lepas seminggu, perasan kulit rasa bersih, lembut dan licin bila di sentuh. Jeragat kat pipi yang nipis tu ada nampak perubahan. Parut jerawat sikit-sikit pun dah samar-samar.

Bagi yang selalu sibuk atau selalu malas untuk jaga kulit, Ensutouch memang terbaik. Dari malas, bila dah nampak perubahan rasa tak sabar pulak nak pakai untuk rutin berikutnya. Pn. Norhidayah / Online Bisnes / 39tahun / Perak

05

JERAGAT & KULIT KUSAM

Hadapi jeragat lebih 10 tahun, rasa rendah diri & kurang berkeyakinan berhadapan dgn.org ramai. Terasa malu bila orang pandang tepat pd.wajah kita rasa seolah2 org.ejek knapalh muka ko itam2 ni ..

Slps guna ensutouch, rasa kulit lembut, nmpk perubahan pd.kulit, jeragat mula pudar & kulit cerah .. pd.gambar selepas ni baru seminggu gunakan ensutouch tau

Insyaallah anda akn puas hati, tiada masalah kulit mengelupas & gatal-gatal .. tetapi perubahan yg nyata kulit lebih baik .. saya suka saya suka. Pn. Norhidayah / Online Bisnes / 39tahun / Perak



UNTUK PEMBELIAN MELALUI WHATSAPP:

4180513.png